Activiteiten

Geloof beleven op een enthousiaste manier, dat kan via onze verschillende activiteiten.  We nodigen je uit om een kijkje te nemen op de verschillende plaatsen waar we actief zijn.


Erediensten

Wij zijn een door de staat erkende christeljke eredienst.

Elke zondag in de voormiddag hebben wij een dienst waarin we samen eigentijdse liederen zingen, begeleid door een enthousiaste muziekgroep, en waarin we samen bidden en luisteren naar een relevante overdenking rondom een bijbelgedeelte. Het doel van onze diensten is dat je een ontmoeting met God en met medegelovigen hebt, dat je samen God kunt ervaren, meer van Hem leert en dat je leven erdoor verandert. In alle kerkdiensten in De Brug is iedereen die geïnteresseerd is van harte welkom.

De diensten vinden plaats in de evangelische kerk 'De Brug'  kouter 30 Lokeren.  Ze beginnen om 10:00 uur en eindigen om ongeveer 11:45 uur. Na afloop nodigen we je uit voor een babbel en om een kopje koffie, thee of een glaasje fruitsap met ons te drinken!

Tijdens elke zondagsdienst hebben de kinderen van 4-12 jaar hun eigen programma: de Spoorzoekers. Het eerste kwartiertje van de dienst zitten zij bij hun papa’s en mama’s, maar daarna mogen ze naar hun lokaal gaan! Tot de leeftijd van 4 jaar is er crèche.

Tieners hebben twee zondagen per maand TOZ (Tieners Op Zondag). Tijdens de preek gaan zij dan naar hun eigen ruimte om daar met elkaar over een relevant christelijk onderwerp te spreken.

De preken worden digitaal opgenomen. Klik hier om ze te beluisteren.

Verder vind je hier de agenda van onze diensten van deze en komende maand.